Mii de oameni au luat cu asalt plajele deschise din sudul Californiei, în ciuda faptului că Statele Unite ale Americii se apropie de un milion de cazuri de infectare cu noul coronavirus, scrie New York Times.
Image: © GettyImages

Mii de oameni au luat cu asalt plajele deschise din sudul Californiei, în ciuda faptului că Statele Unite ale Americii se apropie de un milion de cazuri de infectare cu noul coronavirus, scrie New York Times

Vremea caldă din weekend i-a făcut pe oameni să ignore avertismentele autorităților și liderilor politici și să ignore măsurile anti-COVID. În Newport Beach și Huntington Beach, aproximativ 40.000 de persoane au ieșit la plajă.

„Nu vom lăsa un weekend să distrugă o lună de progres”, a scris primarul Eric Garcetti din Los Angeles pe Twitter. „În timp ce lumina soarelui este ispititoare, rămânem acasă pentru a salva vieți. Locurile pe care le iubim – plajele noastre, traseele de drumeție – vor fi în continuare acolo când se va încheia această criză. Și rămânând acasă, ne asigurăm că și cei dragi nouă vor rămâne alături de noi”.

Sursa:digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.