8 jucători de la West Ham, suspecţi de coronavirus! Anunţul clubului

sâmbătă, martie 28th, 2020
Din fericire, pot să spun că toţi se simt destul de bine, nu au nimic grav, şi nici membrii familiilor lor. Trebuie să avem grijă în continuare.

„Din fericire, pot să spun că toţi se simt destul de bine, nu au nimic grav, şi nici membrii familiilor lor. Trebuie să avem grijă în continuare. Este nevoie doar de o simplă strângere de mână, un strănut sau o tuse pentru a ne infecta, trebuie să rămânem extrem de precauţi,” a declarat vicepreşedinta Karren Brady.

Campionatul englez ar urma să se reia pe 30 aprilie

Managerul lui West Ham, David Moyes, intrase deja în autoizolare ca măsură preventivă după ce intrase în contact cu omologul său de la Arsenal, Mikel Arteta.

West Ham este unul din cluburile care s-a pronunţat în favoarea anulării acestui sezon, dar oficialii Premier League susţin că ar prefera să se joace şi vara doar ca această ediţie să se încheie.

Deocamdată, reluarea campionatului este programată pe 30 aprilie.

Sursa: digisport.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.