Luni, 23 martie, a fost ziua în care în România s-au dublat cazurile confirmate de COVID-19.

Luni, 23 martie, a fost ziua în care în România s-au dublat cazurile confirmate de COVID-19. Numărul total de cazuri de coronavirus a ajuns la 576, în timp ce numărul deceselor a ajuns la 7, informează Digi24.

Coronavirus | Edi Iordănescu propune izolare totală: „Noi ce aşteptăm?”

Antrenorul Edi Iordănescu şi-a pierdut răbdarea şi a scris, pe reţelele sociale, că ţări mai dezvoltate şi mai civilizate decât România au decis izolare totală şi a subliniat că a trecut a trecut şi momentul “recomandărilor” în lupta cu COVID-19.

„Ţări mai dezvoltate şi mai civilizate decât România au decis izolare totală: Italia, Franţa, Spania, Germania, urmează Anglia, Israel , Statele Unite ….China deja a trecut prin acest proces, nu ştiu noi ce aşteptăm !?

Cred că a trecut şi momentul “recomandărilor”, am demonstrat că noi suntem mai “inteligenţi” decât specialiştii şi autorităţile în atâtea cazuri deja!!

Umanitatea va trece şi peste această provocare, cu siguranţă cea mai mare după al doilea Război M , dar cu măsuri concrete, severe, chiar şi cu ajutorul lui Dumnezeu !!!”, a scris Iordănescu pe Facebook.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.