ficialii federali din domeniul sănătății au avertizat joi că coronavirusul poate fi periculos și pentru tineri, în timp ce parlamentarii s-au luptat cu detalii despre un pachet de ajutor de urgență care ar putea pune 1.000 de dolari în buzunarele adulților americani, în timp ce pandemia care schimbă viața a continuat să zguduie națiunea joi.

Oficialii federali din domeniul sănătății au avertizat joi că coronavirusul poate fi periculos și pentru tineri, în timp ce parlamentarii s-au luptat cu detalii despre un pachet de ajutor de urgență care ar putea pune 1.000 de dolari în buzunarele adulților americani, în timp ce pandemia care schimbă viața a continuat să zguduie națiunea joi.

Italia a fost în măsură să depășească China în totalul deceselor, în timp ce China a raportat o veste bună: Orașul epicentric Wuhan și provincia din jur nu au raportat cazuri noi.

În SUA, decesele au sărit la 150 în 22 de state – inclusiv primele victime raportate în Connecticut, Michigan, Missouri și Pennsylvania. Au existat mai mult de 9.400 de cazuri confirmate, până la aproximativ 1.600 pe săptămână mai devreme, când au fost 40 de decese raportate.

Numărul global de decese a trecut de 9.100; au fost peste 222.000 de cazuri confirmate.

Tinerii sunt pe cale de dispariție

Americanii de toate vârstele s-au confruntat cu complicații grave de sănătate pe fondul noului focar de coronavirus, spune un raport federal de sănătate.

Noile date de la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor arată că printre aproximativ 12% din cazurile de COVID-19 din SUA cunoscute că au nevoie de spitalizări, aproximativ unul din cinci au fost printre persoane cu vârste între 20 și 44 de ani. Raportul CDC publicat miercuri a urmărit sănătatea. rezultate din 12 februarie până la 16 martie pentru 2.449 pacienți COVID-19 din SUA ale căror vârste au fost cunoscute.

Datele indică că americanii în vârstă se confruntă cu un risc mai mare de spitalizare, internare într-o unitate de terapie intensivă sau chiar deces, se arată în raport.

Traiectoria SUA: Vom urma Italia?

SUA ar putea afla în curând dacă este probabil să fie următoarea Coreea de Sud sau Italia când vine vorba de accelerarea cazurilor de coronavirus și decese. Coreea de Sud a reușit să „aplaneze curba” cu acțiune agresivă. O analiză a datelor realizată de USA TODAY constată că traiectoria Americii este în tendință spre Italia, unde circumstanțele sunt mai dificile.

„Când sunteți pe o curbă exponențială, fiecare moment este periculos”, a declarat, pentru USA, Francis Collins, directorul National Institutes of Health.

Cele mai grave situații ale Centrelor pentru controlul și prevenirea bolilor sunt că până în decembrie până la 210 milioane de americani vor fi infectate. Conform acestei prognoze, 21 de milioane de oameni ar avea nevoie de spitalizare și 200.000 de 1,7 milioane ar putea muri. Collins a spus că, în cazul în care SUA ia măsuri drastice „cu siguranță, ar trebui să fim capabili să înfrângem” curba SUA. „Dar să fim clar: va fi un drum foarte accidentat”.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.