ALERTA : Coronavirusul se răspândește pentru prima dată în SUA, spune CDC

joi, ianuarie 30th, 2020
Un contact strâns al unuia dintre pacienții din S.U.A. cu coronavirus a fost infectat cu boala, prima dovadă că noul virus s-a răspândit persoană în persoană în această țară.

Un contact strâns al unuia dintre pacienții din S.U.A. cu coronavirus a fost infectat cu boala, prima dovadă că noul virus s-a răspândit persoană în persoană în această țară, a informat joi Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor.

Noul pacient trăiește cu o femeie din Chicago, în anii 60 de ani, care a fost diagnosticată după ce s-a întors luna trecută din Wuhan, China, epicentrul focarului care acum este bolnav în sus de 8.000 de oameni.

Cel puțin 170 de persoane au murit, toate în China.

Șase persoane au fost diagnosticate acum cu noul coronavirus din S.U.A., două în Illinois și California și câte una în statul Arizona și Washington.

Aceasta este o poveste în curs de dezvoltare și va fi actualizată.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.