Cel mai important expert american în boli infecțioase, medicul Anthony Fauci, a declarat că "orice încercare de a atinge imunitatea colectivă ar duce la un bilanț devastator al deceselor", scrie CNN.
Image: © GettyImages

Cel mai important expert american în boli infecțioase, medicul Anthony Fauci, a declarat că „orice încercare de a atinge imunitatea colectivă ar duce la un bilanț devastator al deceselor”, scrie CNN.

În cazul în care Statele Unite ar permite ca infecțiile cu coronavirus să urce pentru a obține o imunitate colectivă, numărul morților ar fi masiv, în special în rândul persoanelor vulnerabile, a explicat medicul.

Cel puțin 167.298 de persoane au murit în SUA din coronavirus, a raportat vineri Universitatea Johns Hopkins.

„În SUA ne confruntăm și cu o epidemie de obezitate. Cu numărul de persoane cu hipertensiune arterială. Cu numărul de persoane cu diabet. Dacă toată lumea s-ar infecta, numărul morților ar fi enorm și acest lucru este total inacceptabil”, a spus Fauci.

Sursa:digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.