Anthony Fauci SUA : Epidemia de coronavirus, pe o pantă descendentă

sâmbătă, septembrie 12th, 2020
Numărul cazurilor de COVID-19 a scăzut semnificativ în ultimele trei săptămâni în SUA
Image: © GettyImages

Numărul cazurilor de COVID-19 a scăzut semnificativ în ultimele trei săptămâni în SUA, însă rata de incidență rămâne mult peste cea înregistrată în alte țări. Experţii se întreabă dacă americanii vor avea disciplina să respecte în continuare măsurile de protecţie până când epidemia va fi cu adevărat ţinută sub control, comentează vineri AFP, potrivit Agerpres.

SUA au ajuns joi 43.000 de infectări, în scădere masivă de la 70.000 de cazuri noi pe zi, câte se înregistrau în iulie. Spitalizările s-au redus cu o treime, comparativ cu perioada critică, potrivit Covid Tracking Project, iar numărul morţilor, stabilizat la 1.000 pe zi de la sfârşitul lunii iulie, ar urma în mod normal să înceapă să scadă.

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.