Autoritățile sanitare chineze au înființat puncte de control și au suspendat zborurile în orașul Nanjing din estul țării, din cauza celui mai mare focar de COVID din ultimele luni, relatează The Guardian.
Image: © GettyImages

Autoritățile sanitare chineze au înființat puncte de control și au suspendat zborurile în orașul Nanjing din estul țării, din cauza celui mai mare focar de COVID din ultimele luni, relatează The Guardian.

Peste 170 de persoane au fost diagnosticate cu varianta Delta în ultimele 10 zile. Principalul focar este în Nanjing, dar au fost identificate cazuri și în Beijing și alte provincii, inclusiv Anhui, Liaoning, Sichuan și Guangdong.

Publicația Global Times a relatat, citând o sursă anonimă, că aeroportul din Nanjing a suspendat toate zborurile până la jumătatea lunii august. Toți cei care intră în provincia Sichuan trebuie să stea 14 zile în carantină în în locații speciale și alte 7 acasă.

În această săptămână, autoritățile din Nanjing au început o a doua rundă de testare în masă a celor 9,3 milioane de locuitori. Restricțiile de intrare și ieșire pentru rezidenți au fost înăsprite, unele mijloace de transport în comun au fost suspendate, iar șoferii de taxi și rideshare au fost instruiți să nu depășească limitele orașului.

Și  provincia Jiangsu a întărit măsurile anti-COVID, instituind inclusiv 18 puncte de control pe autostrăzile din zonă.

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.