Numărul cazurilor de Covid-19 din ultimele 24 de ore se menține ridicat în contextul unei zile de weekend - 3.855 de cazuri noi de coronavirus au fost raportate. Alți 73 de români au murit din cauza infecției cu coronavirus, în timp ce la ATI sunt internați 828 de pacienți în stare gravă din cauza acestei boli. Distribuția cazurilor pe județe arată că Sălaj a depășit rata de infectare de 3 la mia de locuitori și va intra în scenariul roșu. Capitala și județul Alba înregistrează cel mai mare număr de noi infectări - 555, respectiv 227. Alte 13 județe înregistrează 100 sau peste 100 de cazuri noi.
Image: © GettyImages

Numărul cazurilor de Covid-19 din ultimele 24 de ore se menține ridicat în contextul unei zile de weekend – 3.855 de cazuri noi de coronavirus au fost raportate. Alți 73 de români au murit din cauza infecției cu coronavirus, în timp ce la ATI sunt internați 828 de pacienți în stare gravă din cauza acestei boli. Distribuția cazurilor pe județe arată că Sălaj a depășit rata de infectare de 3 la mia de locuitori și va intra în scenariul roșu. Capitala și județul Alba înregistrează cel mai mare număr de noi infectări – 555, respectiv 227. Alte 13 județe înregistrează 100 sau peste 100 de cazuri noi.

În tabelul de mai jos, distribuția cazurilor de Covid-19 pe județe din ultimele 24 de ore:

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.