Breaking news! Un nou număr uriaș de cazuri de infectare cu coronavirus în România!

duminică, iulie 26th, 2020

Breaking news! Un nou record de cazuri de infectare cu coronavirus în România! Bilanțul oficial este teribil Pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii în România. Autoritățile au anunțat chiar acum un nou bilanț extrem de grav cu numărul de infectări cu noul coronavirus.
Explozie de infectări cu noul coronavirus
În ultimele 24 de ore, s-au descoperit 1.120 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus.

Coronavirus in romania

Până astăzi, 26 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 44.798 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
25.643 de pacienți au fost declarați vindecați și 3.572 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.120 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Sursa: capital.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.