California ar putea avea 25,5 milioane de cazuri de coronavirus în două luni?

sâmbătă, martie 21st, 2020
Tara Smith, profesorul de sănătate publică din statul Kent, a declarat că „este puțin probabil” ca milioane de infecții să lovească atât de repede cu restricții sociale în vigoare.

SACRAMENTO – Miercuri, într-o scrisoare care i-a cerut președintelui Trump ajutor în tratarea noului coronavirus, guvernatorul Gavin Newsom a făcut o predicție uluitoare: Peste jumătate din californieni ar putea fi infectați cu boala rapidă într-o perioadă de două luni.
Aceasta ar fi 25,5 milioane de persoane, cu potențial de peste 5 milioane – 20% – care necesită spitalizare. Statul încearcă să-și construiască capacitatea în spitalele sale la aproximativ 100.000 de paturi.

Luate împreună, numărul potențial de pacienți este alarmant, având în vedere capacitatea de a-i ajuta.

Coronavirus in SUA

Tara Smith, profesorul de sănătate publică din statul Kent, a declarat că „este puțin probabil” ca milioane de infecții să lovească atât de repede cu restricții sociale în vigoare.

Nicholas Jewell, expertul în biostatistică al UC Berkeley, care a urmărit evoluția virusului de când a lovit țărmurile SUA, a spus: „este adevărat că nu vom ajunge la asta nici până la urmă, când toate acestea se vor termina în California. “

Și Mark Ghaly, șeful sănătății și serviciilor umane din California, a fost de acord că numărul statului este probabil depășit și oprit.

Cele 25,5 milioane de infecții „ar fi dacă nu am face nimic și ne-am lăsa să ni se întâmple”, a spus Ghaly vineri și nu a luat în considerare distanțarea socială și alte măsuri restrictive puse în aplicare în ultimele zile pentru a încetini răspândirea coronavirusului .


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.