Cele mai noi informatii coronavirus doar pe coronavirus.ro

duminică, martie 15th, 2020
Noile măsuri ale companiei aeriene: industria aviației a fost puternic afectată, cu o cerere de pasageri în scădere și restricții globale de călătorie.

Iată cele mai recente evoluții asupra pandemiei coronavirusului de la ultima noastră captură:

Coronavirus in China

China ridică restricțiile de călătorie: autostrăzile se redeschid, stațiile de carantină sunt eliminate, iar angajații se întorc la muncă, acum când țara și-a conținut în mare parte focarul.

Coronavirus in America

Oficialii americani devin frustrați: guvernele locale și de stat exprimă frustrarea cu privire la gestionarea crizei de către guvernul federal. Guvernatorul Illinois, JB Pritzker, a replicat pe Trump că „guvernul federal trebuie să-și adune împreună”, după ce sosirea pasagerilor pe aeroportul O’Hare din Chicago a trebuit să aștepte ore întregi pentru a trece prin vamă.

Coronavirus in Koreea

Noile măsuri ale companiei aeriene: industria aviației a fost puternic afectată, cu o cerere de pasageri în scădere și restricții globale de călătorie. American Airlines taie 75% din zborurile sale internaționale, cu cursă lungă, iar Korean Air își folosește avioanele de pasageri la sol pentru transportul de marfă.

Coronavirus in Coreea de Sud

Coreea de Sud: Noile cazuri continuă să scadă în această săptămână, ceea ce îi face pe oficiali cu speranță. Orașul Daegu și provincia din jurul Gyeongsang-ului din nordul său au fost declarate astăzi „zone speciale pentru dezastre”, pentru a permite guvernului federal să ofere mai multă asistență în măsuri de urgență și recuperare.

Coronavirus in Rwanda

Închideri în Rwanda: țara est-africană închide toate școlile și lăcașurile de cult, la doar o zi după confirmarea primului său caz.

Coronavirus in Vatican

Și tot în Vatican: Vaticanul închide masele de Paște și sărbătorile Săptămânii Sfinte pentru public, precum și muzeele și spațiile publice, inclusiv Piața Sfântul Petru.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.