80 de persoane sunt decedate și peste 2.700 de cazuri au fost confirmate în China continentală, deoarece coronavirusul Wuhan continuă să se răspândească în Asia și în restul lumii.

80 de persoane sunt decedate și peste 2.700 de cazuri au fost confirmate în China continentală, deoarece coronavirusul Wuhan continuă să se răspândească în Asia și în restul lumii.

Aproape 60 de milioane de persoane au fost afectate de blocajele parțiale sau complete în orașele chineze, pe măsură ce guvernul țării își sporește răspunsul.

Răspândire globală: Există mai mult de 50 de cazuri confirmate în 13 locuri în afara Chinei continentale, inclusiv cel puțin cinci în Statele Unite.

Oamenii pot răspândi virusul înainte de apariția simptomelor, a declarat duminică ministrul sănătății chinez, ceea ce a complicat eforturile de a conține focarul.

Piețele globale s-au lovit puternic pe măsură ce temerile de coronavirus cresc

Marile piețe europene au scăzut brusc luni – aproape 2% – pe măsură ce îngrijorările legate de coronavirus cresc.

Vine criza din cauza virusului coronavirus?

Stocurile franceze sunt lovite deosebit de puternic, companiile de lux și de turism suferind cel mai mult.

Air France KLM este în scădere cu aproape 5%
Proprietarul LVMH, Dior și Gucci Kering au scăzut cu aproape 4%
PoateOreal este în scădere cu 3%
În altă parte, piețele asiatice au fost mai mici, iar prețurile petrolului au scăzut cu 3%, cu tranzacțiile brute Brent sub 59 dolari barilul – cel mai mic nivel din octombrie.

Viitorul acțiunilor americane s-a redus și duminică, după ce Centrul de Control și Prevenire a Bolilor a confirmat un al cincilea caz de virus în Statele Unite.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.