China transmite live construirea spitalelor CoronaVirus

joi, ianuarie 30th, 2020
Camere de transmisie în direct au fost instalate pe șantierele spitalelor Huoshenshan și Leishenshan.

Camere de transmisie în direct au fost instalate pe șantierele spitalelor Huoshenshan și Leishenshan. Astfel, oamenii pot vedea ce se întâmplă pe cele două șantiere pline cu muncitori, camioane și excavatoare, potrivit China Daily.

Autoritățile din Wuhan au anunțat vineri, 24 ianuarie, demararea construcțiilor pentru un spital destinat pacienților cu coronavirus – Huoshenshan -, unitate ridicată de la zero, cu 1.000 de paturi și o suprafață de 25.000 de metri pătrați. S-a promis că lucrările vor fi finalizate înainte de 3 februarie.

Spital CoronaVirus

La 4:30 pm marți, aproximativ 10 milioane de oameni urmăreau construcția continuă a spitalelor Huoshenshan și Leishenshan – două spitale improvizate pentru noi pacienți cu coronavirus din Wuhan suburbane.

Camerele de transmisie în direct au fost instalate pe șantierele de spital. În videoclipul live streaming, oamenii pot vedea o perspectivă a locului de construcție, cu muncitori, camioane și excavatoare care aleargă pentru a face termenul limită.

Guvernul Wuhan a anunțat vineri că va construi pentru pacienții desemnați un spital mobil de 1.000 de paturi, numit Huoshenshan. Suprafață de constructie este 25.000 de metri pătrați.

Sâmbătă, orașul a anunțat un plan de construire a unui spital de 1.300 de paturi, numit Leishenshan, pentru a primi pacienți pentru a ușura deficitul de paturi din oraș.

Înțepenit acasă din cauza bolii, multe persoane au urmărit știrile legate de virus prin internet.

Spital Wuhan

Construcția celor două spitale a atras, de asemenea, zeci de milioane de „supervizori voluntari”, așa cum se numesc internauții. Telespectatorii își schimbă poveștile și sentimentele în perioada dificilă, pe lângă faptul că vorbesc despre proiectele de construcție.

„Sunt din Guangdong. Sunt unul dintre supervizorii construcțiilor online”, a scris un internațional într-un comentariu sub videoclipul transmis.

Constructie Spital Wuhan LIVE

 

Sâmbătă, 25 ianuarie, autoritățile locale au anunțat ridicarea celui de-al doilea spital – Leishenshan – cu 1.300 de paturi.

 

Spitalele sunt construite după modelul unui centru medical temporar ridicat în șapte zile la Beijing, în timpul epidemiei de SARS din 2003. Lucrările sunt realizate de mai multe companii de construcție din China, cu sprijinul guvernului.

 


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.