Un caz special este cel al unui bărbat de 49 de ani din județul Timiș care a fost diagnosticat în 20 martie cu pneumonie acută, dar nu a fost internat.
Image: © GettyImages

Șapte noi decese din cauza COVID-19 s-au înregistrat joi, 28 martie, astfel că bilanțul total ajunge în România la 30 de morți. Printre aceste noi decese figurează și un bărbat de 45 de ani, din Arad, care a murit în ambulanță, în timp ce era dus la spital. Este cea mai tânără victimă a bolii Covid-19 în România.

Femeia era internată la secția ATI de la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Ea mai suferea de insuficienţă cardiacă şi fibrilaţie atrială.

Coronavirus Timisoara

Un caz special este cel al unui bărbat de 49 de ani din județul Timiș care a fost diagnosticat în 20 martie cu pneumonie acută, dar nu a fost internat. Un nou consult de specialitate, a doua zi, la Spitalul de boli infecționase din Timișoara, l-a diagnosticat tot cu pneumonie acută, dar nici de data aceasta nu a fost internat. După trei zile, cu stare deteriorată, a solicitat ambulanța. Abia atunci i se face testul pentru Covid-19, dar din nou este lăsat acasă. A murit astăzi, exact în ziua în care a ieșit și rezultatul testului pentru coronavirus: pozitiv. Cazul acestui pacient se află în acest moment în verificarea Ministerului Sănătății pentru a clarifica mai multe detalii.

Iar o femeie din Neamț, care făcea dializă, a murit miercuri și rezultatul testului pentru coronavirus a sosit joi: era pozitivă.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.