Coronavirus: Cinci britanici din cabana de schi din Franta prind virus-ul coronavirus

sâmbătă, februarie 8th, 2020
Coronavirus: Cinci britanici din cabana de schi din Franta prind virus-ul coronavirus
Image: © GETTY IMAGES

Cinci britanici au testat pozitiv coronavirusul în Franța, au confirmat oficialii din domeniul sănătății locale.

Patru adulți și un copil au fost diagnosticați cu virusul în estul Franței, inclusiv un resortnic britanic care s-a întors recent de la Singapore.

Ministrul francez al sănătății a spus că au stat în același cabană de schi din regiunea Haute-Savoie din Alpi.

Coronavirus in Franta

Până în prezent, în Marea Britanie au existat trei cazuri de coronavirus și aproape 35.000 de cazuri la nivel global, în mare parte în China.

Cetățenii britanici care au călătorit cu două zboruri de repatriere din Wuhan, orașul chinez din centrul coronavirusului, se află în carantină la Spitalul Arrowe Park din Wirral.

Un al treilea zbor către Marea Britanie va pleca duminică cu aproximativ 150 de britanici, care vor fi duși la un centru de conferințe din Milton Keynes pentru o carantină de 14 zile.

Un număr de 11 britanici care stau la cabana din estul Franței au fost internați la Lyon, Saint-Etienne și Grenoble.

Ministrul Sănătății, Agnès Buzyn, a declarat sâmbătă că niciunul din grup nu se află într-o stare gravă.

Noile cazuri provin de la o națională britanică care a ajuns în stațiunea de schi Contamines-Montjoie la 24 ianuarie în urma unei călătorii la Singapore.

Se crede că britanicul a infectat alți trei adulți britanici și un copil.

Alți șase – toți britanicii – care au intrat în contact cu grupul, dar care nu au dat rezultate pozitive, sunt ținuți în spital pentru observare.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.