Focarul s-a agravat, de asemenea, în Marea Britanie sâmbătă, cu numărul de decese aproape că s-a dublat de la 11 la 21 pe fondul unor controverse în legătură cu dacă politica guvernului care vizează crearea „imunității efective” împotriva bolii ar funcționa sau nu.
Image: © Gettty Images

Coronavirus

Întreprinderile de călătorie au fost lovite cu mai multe doze de vești proaste sâmbătă și duminică, SUA extinzând interdicția de călătorie în Europa, incluzând Marea Britanie și Irlanda, o serie de țări din America de Sud care aduc restricții de zbor și Australia se alătură noii Zeelande pentru a solicita ca toți oamenii să intre tara sa se autoizoleze timp de 14 zile.

American Airlines, a doua cea mai mare din lume, a declarat sâmbătă că va începe să implementeze o suspendare în trepte a aproape toate zborurile internaționale de lungă durată, pe fondul reducerii cererii și restricțiilor de călătorie din cauza focarului de coronavirus în curs de desfășurare.

Guvernul SUA a declarat sâmbătă că va începe „imediat” să lucreze la modalități de a ajuta coronavirusul aviatiei și a industriilor de croazieră, în timp ce se scutură pentru a reduce pierderile și pentru a proteja locurile de muncă.

Criza cu care se confruntă industria a fost accelerată de cea mai recentă extindere a interdicției americane a călătoriilor, SUA, vicepreședintele american, Mike Pence, a anunțat sâmbătă la Casa Albă că călătorii britanici și irlandezi li se va interzice să intre în SUA timp de 30 de zile .

Focarul s-a agravat, de asemenea, în Marea Britanie sâmbătă, cu numărul de decese aproape că s-a dublat de la 11 la 21 pe fondul unor controverse în legătură cu dacă politica guvernului care vizează crearea „imunității efective” împotriva bolii ar funcționa sau nu.

În întreaga lume, diferite măsuri de control au continuat să fie impuse populațiilor din Filipine, unde capitala Manila era în proces de a fi închisă, spre Argentina, unde zborurile din țările afectate de virus au fost oprite.

Perspectiva unei lovituri cutremurătoare pentru industria aeriană a fost prevăzută de premierul australian Scott Morrison, întrucât a anunțat că toate sosirile internaționale de pasageri începând cu duminica miezul nopții vor fi obligate legal să se auto-izoleze timp de 14 zile.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.