Coronavirus: cum ar putea arăta călătoria globală înaintea unui vaccin

Aeroportul încearcă, de asemenea, roboți de curățare autonomi, care se mișcă în uciderea microbilor, prin lovirea lor cu lumină ultravioletă. Roboti similari au fost testati in camerele spitalului improvizat.
Image: © GettyImages

Șezlonguri separate prin plexiglas. Analize de sânge și descărcări de stabilizare înainte de zbor. Acestea ar putea suna extrem, dar sunt măsuri reale pe care unii din industria turistică le privesc pentru ca turiștii să se simtă în siguranță și confortabil într-o lume post-blocare.

Este prea devreme să spunem când se poate reporni călătoriile internaționale – Argentina, de exemplu, a prelungit interdicțiile de zbor până în septembrie, iar un ministru britanic a spus că nu va rezerva vacanța de vară oricând în curând.

Dar cum vor arăta călătoriile de peste mări atunci când vor putea fi luate din nou?

Iată ce te-ai putea aștepta.

Aeroport

Multe aeroporturi, inclusiv în Londra, au introdus deja măsuri pentru a veni în întâmpinarea călătorilor esențiali pe baza orientărilor guvernamentale – astfel încât acestea ar putea părea cunoscute.

Acestea includ distanța de un metru și doi metri în permanență (excluzând persoanele care locuiesc împreună), sângerarele de mână distribuite pe tot aeroportul și eforturile de a răspândi mai uniform pasagerii pe terminale.

În SUA, Administrația Securității Transporturilor (TSA) spune că călătorii ar trebui să se spele pe mâini timp de 20 de secunde – în conformitate cu ghidurile oficiale – înainte și după procesul de screening de securitate.

Dar, pe Aeroportul Internațional Hong Kong, testele sunt în curs de desfășurare pe un dispozitiv dezinfectant cu corp complet. Acest lucru, spune aeroportul, poate igieniza utilizatorii în 40 de secunde, folosind spray-uri care omoară bacteriile și virusurile pe piele și îmbrăcăminte.

Aeroportul încearcă, de asemenea, roboți de curățare autonomi, care se mișcă în uciderea microbilor, prin lovirea lor cu lumină ultravioletă. Roboti similari au fost testati in camerele spitalului improvizat.

Aeroporturile care au chioșcuri de check-in electronice încurajează pasagerii să le folosească acolo unde este posibil, pentru a evita interacțiuni inutile.

Majoritatea vor afișa afișe care explică măsurile de îndrumare și instrucțiuni în clădirile lor.

 

In avion

În timp ce vă ocupați locul, va trebui să vă fotografiați zâmbetele obișnuite ale însoțitorilor de zbor, care vor purta cel mai probabil măști.

S-ar putea să alegeți să zâmbiți, dar, probabil, veți purta și unul – deoarece tot mai multe țări recomandă utilizarea lor.

Între timp, mintea ta ar trebui să fie în măsură să știe că majoritatea companiilor aeriene majore vor fi intensificate procedurile de curățare și igienizare, lăsând masa tavii, odihna scaunului și centura de siguranță dezinfectate în mod adecvat.

 

Sursa: bbc.com


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.