Coronavirus Epidemia de coronavirus a transformat celebrul Las Vegas intr-un oras fantoma

sâmbătă, martie 28th, 2020
Epidemia de coronavirus din Statele Unite a transformat oraşul american Las Vegas, celebru în întreaga lume pentru cazinourile, viaţa de noapte şi atracţiile sale turistice excentrice, într-un adevărat oraş-fantomă. Fântâna muzicală din faţa hotelului Bellagio s-a oprit, gondolele veneţiene sunt goale, în vreme ce semnul "Bine aţi venit în Las Vegas" e însoţit de un alt panou care le indică puţinilor vizitatori să păstreze distanţa socială, informează LA Times.
Image: © GettyImages

Epidemia de coronavirus din Statele Unite a transformat oraşul american Las Vegas, celebru în întreaga lume pentru cazinourile, viaţa de noapte şi atracţiile sale turistice excentrice, într-un adevărat oraş-fantomă. Fântâna muzicală din faţa hotelului Bellagio s-a oprit, gondolele veneţiene sunt goale, în vreme ce semnul „Bine aţi venit în Las Vegas” e însoţit de un alt panou care le indică puţinilor vizitatori să păstreze distanţa socială, informează LA Times.

Cazinouri sunt mai pustii ca niciodată, iar panourile luminoase prezintă, în loc de reclame, indicaţii preţioase referitoare la spălatul pe mâini.

Guvernatorul statului Nevada a decis, zilele trecute, închiderea tuturor cazinourilor, a restaurantelor şi a activităţilor de business, în general, care au atras anul trecut 42,5 milioane de turişti în acest loc.

În prezent, localnicii stau în case, ca urmare a regulilor de carantină impuse de autorităţi, în vreme ce turiştii şi-au anulat toate zborurile spre Las Vegas.

Sursa:digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.