Coronavirus în Austria Inferioară: Actualizare – 24 martie 2020

marți, martie 24th, 2020
Boala coronavirusului (COVID-19) a afectat și cel mai mare stat federal din Austria în ceea ce privește suprafața, Austria Inferioară

Boala coronavirusului (COVID-19) a afectat și cel mai mare stat federal din Austria în ceea ce privește suprafața, Austria Inferioară, cu un număr greu și numărul de cazuri infectate este în continuă creștere. Mai jos analizăm datele oficiale ale Oficiului Guvernului Provincial din Austria Inferioară și analizăm structura deceselor și a infecțiilor atât la nivel provincial (Bundesland), cât și în district (Bezirk). Întrebări și răspunsuri despre noul coronavirus (2019-nCoV) de mai jos.

Care este situația din Austria Inferioară?

Oficiul Guvernului Provincial al Austriei de Jos și Personalul de criză medicală din Austria Inferioară informează în mod regulat despre numerele actuale ale cazurilor și alte cifre cheie despre pandemia de virus Covid-19 din Austria Inferioară

Veți găsi mai jos datele actuale ale statului federal Austria Inferioară (populație: 1.677.542).

De marți, 24 martie 2020, ora 17:00. (ora locală) starea infecțiilor cu coronavirus în Austria Inferioară este următoarea:

Infecții: Cifrele începând cu ora 7:45: 609 infecții cu COVID-19 au fost confirmate de Ministerul Sănătății din Austria.

Coronavirus in Austria

În această după-amiază de la ora 15:00, datele actualizate au fost publicate de Ministerul Sănătății, indicând numărul total de persoane infectate din Austria Inferioară la 620, o creștere de 56 față de ieri.
Spitalizați: În prezent, nu există informații disponibile despre câți pacienți tratați cu COVID-19 sunt tratați.
Apeluri telefonice: Până vineri, au fost efectuate 11.290 de apeluri COVID-19 către linia de asistență medicală, potrivit Oficiului Guvernului Provincial din Austria Inferioară.

Nu sunt furnizate date suplimentare despre acest subiect.
Încercări: Până în prezent, au fost efectuate 4.962 de teste COVID-19 (tampoane pentru nas și gât), potrivit Oficiului Guvernului Provincial din Austria Inferioară.
Încercări care sunt încă în curs de investigare: în prezent nu există informații despre câte teste sunt încă în curs de investigare și, prin urmare, sunt încă deschise.
Decese: Până în prezent, au existat 3 decese confirmate de COVID-19, potrivit Ministerului Sănătății. (Aceasta este cu 2 decese mai mult decât cu o zi înainte)

Începând de astăzi, cazurile pozitive confirmate în Austria Inferioară sunt distribuite în raioane după cum urmează:

Amstetten (92), Baden (28), Bruck an der Leitha (18), Gänserndorf (19), Gmünd (2), Hollabrunn (2), Korneuburg (67), Krems City (4), Krems (29), Lilienfeld (10), Melk (27), Mistelbach (37), Mödling (59), Neunkirchen (54), St. Pölten (49), St. Pölten-Stadt (17), Scheibbs (11), Tulln (58), Waidhofen an der Thaya (3), Waidhofen an der Ybbs-Stadt (3), Wiener Neustadt (5), Wiener Neustadt-Stadt (13) și Zwettl (2).


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.