Coronavirus in Cluj Napoca – Suspiciune virus CoronaVirus

marți, ianuarie 28th, 2020
Pasagerii unei aeronave LOT sunt ţinuţi în avion în aşteptarea medicilor

Ministerul Sănătății anunță că au existat alerte privind posibilitatea infectării cu coronavirus în Cluj, Timișoara, Constanța și București, însă au fost infirmate.

„Până în acest moment, s-a monitorizat întreaga circulație a persoanelor care vin spre România, din aria geografică a Chinei, pe criterii epidemiologice.

Alerte au fost la Cluj, Timișoara, Constanța și București, dar toate au fost infirmate”, se precizează într-un comunicat.

Instituția adaugă că se iau măsuri speciale pentru 25 de români aflați în China, care vor ateriza marți, la ora 15.00, pe aeroportul din Otopeni.

Femeia venea din Vietnam şi prezintă simptome ale virusului. Ea va fi transportată la spitalul din Cluj pentru analize.

CoronaVirus in Cluj Napoca

Avionul venea de la Varşvoa. Tudorel Lupoaie, director operațional al Aeroportului Cluj, a declarat, că în acest moment se aşteaptă sosirea unor echipaje din oraş ale SMURD, Poliţiei şi Direcţiei de Sănătate Publică.

Vor fi făcute verificări pentru a se stabili dacă suspiciunile de infectare se confirmă.

Pasagerii sunt izolaţi în acest moment în avion.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.