Numărul persoanelor infectate cu coronavirus a crescut alarmant și în Coreea de Sud, țară care a raportat peste noapte 52 de cazuri noi, ajungând în total la 156 de cazuri.
Image: © Guliver/Gettyimages

Autoritățile din Hubei au raportat vineri 631 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, după ce au inclus în informări 271 de deținuți dintr-o închisoare din provincie, care au fost infectați cu COVID-19. În total, în sistemul penitenciar din China sunt raportate peste 500 de cazuri, informează CNN.

Coronavirus

Conform ultimelor date, la nivel mondial au fost raportate peste 76 600 de cazuri, iar cel puțin 2200 de persoane au murit. Dintre acestea, 11 decese au fost raportate în afara Chinei.

Un alt doctor a murit Wuhan din cauza coronavirusului. Potrivit autorităților din sectorul sanitar, Peng Yinhua, un medic de 29 de ani ce lucra la secția de terapie intensivă și respiratorie a unui spital din districtul Jiangxia a murit în seara zilei de joi. Peng a fost internat pe 25 ianuarie, iar până pe 30 ianuarie starea sa s-a agravat.

Virus Coronavirus

El era considerat, în districtul Joangxia, un exemplu al medicilor ce se află în prima linie a luptei cu coronavirusul, fiind publicat și un articol în care se povestea cum și-a amânat nunta pentru a putea lucra.

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus a crescut alarmant și în Coreea de Sud, țară care a raportat peste noapte 52 de cazuri noi, ajungând în total la 156 de cazuri.

 

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.