Coronavirus obligă Samsung să închidă temporar fabrica Galaxy Z Flip din Coreea de Sud

duminică, februarie 23rd, 2020
Știrile care provin din Coreea de Sud ne spun că Samsung a închis o fabrică de smartphone-uri în Gumi după ce un angajat s-a infectat cu Coronavirus.
Image: © Getty Images

Izbucnirea bolii Coronavirus (COVID-19) care a pretins viața a peste 2.000 de oameni din întreaga lume la momentul scrierii acestui lucru a afectat și industria tehnologică. Congresul Mobile World (MWC), care a fost lansat la 24 februarie, a fost anulat, iar lanțurile de aprovizionare ale mărcilor de smartphone-uri din China vor avea de asemenea un succes.

Știrile care provin din Coreea de Sud ne spun că Samsung a închis o fabrică de smartphone-uri în Gumi după ce un angajat s-a infectat cu Coronavirus.

Această fabrică, unde Samsung fabrică Galaxy Fold și Galaxy Z Flip, va rămâne închisă până pe 24 februarie, iar accesul la podea unde a lucrat angajatul va fi în afara limitelor până pe 25 februarie.

Samsung Galaxy Flip

Samsung, într-un comunicat de presă, a spus că angajații săi care au intrat în contact cu lucrătorul infectat sunt plasați într-o auto-carantină și au luat măsuri pentru ca aceștia să fie testați pentru posibile infecții cu COVID-19.

Oprirea fabricii Gumi este puțin probabil să aibă un impact major asupra producției de smartphone-uri Samsung, deoarece reprezintă o mică parte din producția sa totală de smartphone-uri.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.