Coronavirus : Presedintele Chinei Xi anunta situatia grava a virusului

duminică, ianuarie 26th, 2020
China se confruntă cu o „situație gravă”, iar răspândirea coronavirusului mortal se „accelerează”.

China se confruntă cu o „situație gravă”, iar răspândirea coronavirusului mortal se „accelerează”.

Aceasta a fost evaluarea accentuată a președintelui chinez, deoarece numărul de decese cauzate de focar a crescut la 41.

Autoritățile care întreprind acțiuni drastice pentru a încerca combaterea bolii – 56 de milioane de persoane sunt în blocaj, toate serviciile regionale de autobuz din Beijing au fost suspendate și sărbătorile de Anul Nou din țară au redus dramatic.

Corespondentul Sky din Asia, Tom Cheshire, din Beijing și are acest raport.

Australia – Caz Coronavirus

Australia a devenit cel mai recent continent care a confirmat un caz de coronavirus, care a avut originea în China. În Franța au fost confirmate și trei cazuri – acestea sunt primele cazuri raportate în Europa. Iată cele mai recente numere: virusul a ucis acum cel puțin 41 de persoane, cu peste 1.300 de alte persoane infectate. Restricțiile de călătorie rămân în vigoare în peste o duzină de orașe din China, deoarece autoritățile încearcă să cuprindă răspândirea în vacanța de Anul Nou Lunar.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.