Coronavirus, România: Încă șase decese la Suceava.

marți, martie 31st, 2020
Încă șase decese au fost raportate marți de autorități, ridicând astfel numărul lor total la 78.
Image: © GettyImages

Încă șase decese au fost raportate marți de autorități, ridicând astfel numărul lor total la 78. Toate cele șase decees sunt de la Suceava și majoritatea s-au produs în urmă cu o săptămână.

Deces 78 – Femeie de 64 de ani, din județul Suceava. I-au fost recoltate probe pe 26 martie, confirmată cu coronavirus pe 31 martie. Decedată pe 26 martie.​

Deces 77 – Femeie, 82 de ani, din județul Suceava. I-au fost recoltate probe pe 26 martie, confirmată cu coronavirus pe 28, decedată pe 30 martie.

Deces 76 – Bărbat, 57 de ani, județul Suceava. I-au fost recoltate probe pe 26 martie, confirmat cu coronavirus pe 28 martie, decedat pe 30 martie.

Deces 75 – Bărbat, 68 de ani, din județul Suceava. I-au fost recolate probe pe 25 martie, a fost confirmat cu coronavirus pe 31 martie și a decedat pe 28 martie.

Sursa: romania.europalibera.org


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.