Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.
Image: © GettyImages

În România au fost confirmate, până acum, 13.837 de infecții cu coronavirus. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale. În total, în România au murit 841 de  persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

ACTUALIZARE MARȚI, 5 MAI, ORA 15:20: Bilanțul deceselor cauzate de coronavirus .

ACTUALIZARE MARȚI, 5 MAI, ora 13:00 Până astăzi, 5 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 13.837 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, anunță Grupul de Comunicare Strategică.. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 5.454 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 827 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 325 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 244 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.727 de  persoane. Alte 19.748 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 205.842 de teste.

ACTUALIZARE MARȚI, 5 MAI, ora 10:10 Grupul de Comunicare Strategică anunță noi decese în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus. Bilanțul ajunge la 827 de morți, pe teritoriul României.

Sursa:digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.