În România au fost confirmate, până acum, 19.398 de infecții cu coronavirus. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale.
Image: © GettyImages

În România au fost confirmate, până acum, 19.398 de infecții cu coronavirus. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale. 

ACTUALIZARE 2 IUNIE, ORA 8:40 Alte trei decese au fost anunțate marți dimineață de autorități, numărul total ajungând astfel la 1279.

ACTUALIZARE 1 IUNIE, ORA 16:15 Grupul de Comunicare Strategică a anunțat noi decese în România din cauza coronavirusului, bilanțul total urcând la 1276.

ACTUALIZARE 1 IUNIE, ORA 13:00 Până astăzi, 1 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.398 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.426 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 1270 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

 

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 141 de noi cazuri de îmbolnăvire. Cu o zi în urmă, duminică, autoritățile au anunțat 124 de cazuri noi.

La ATI, în acest moment, sunt internați 159 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.424 de  persoane. Alte 90.292 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 443.252 de teste.

ACTUALIZARE 1 IUNIE, ORA 9:20 Patru noi decese provocate de coronavirus au fost anunțate luni dimineață de Grupul de Comunicare Strategică, bilanțul total urcând la 1270.

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.