China deschide spital de coronavirus de 1.000 de paturi după doar 48 de ore

miercuri, ianuarie 29th, 2020
Spitalul Leishenshan este construit pentru a trata pacienții cu pneumonie infectate de noul coronavirus din orașul Wuhan Provincia Hubei din China.

Spitalul Leishenshan este construit pentru a trata pacienții cu pneumonie infectate de noul coronavirus din orașul Wuhan Provincia Hubei din China.

Suprafața totală a construcției a fost extinsă la aproximativ 60.000 de metri pătrați pentru a găzdui mai mult de 1.600 de paturi de spital.

Un nou spital de coronavirus de 1.000 de paturi s-a deschis într-un oraș aproape de Wuhan, unde a început focarul bolii.

Primul spital CoronaVirus 2020

Centrul Medical Regional al Muntelui Dabie a început să primească pacienți la ora 10.30 pm, aseară.

Peste 500 de lucrători în construcții, electricieni și polițiști au lucrat non-stop pentru a deschide spitalul din districtul Huangzhou.

Inițial, a fost intenționat să fie un spital care se va deschide în luna mai, însă în fața amenințării crescânde cu răspândirea coronavirusului.

 

Autoritățile locale au anunțat vineri că clădirea va fi transformată și că lucrările s-au început sâmbătă.

 

Patru spitale coronavirus sunt construite în timp super-rapid, folosind clădiri prefabricate și modelate într-un centru medical .

Spital

Numărul deceselor din China continentală în urma izbucnirii coronavirusului a crescut la 132. Aproape 6.000 de persoane sunt infectate, au spus autoritățile.

Au fost înregistrate 26 de decese înregistrate în ultimele 24 de ore, toate fiind înregistrate în afara provinciei Hubei.

Miercuri, țările au început evacuarea cetățenilor lor din orașul chinez cel mai lovit de focar, Wuhan.

Coronavirus

Mai devreme dimineața, un avion care transporta americani care fuseseră în Wuhan a plecat spre Anchorage, Alaska. Acolor vor fi reanalizați pentru virus înainte de a zbura în Ontario, California.

Spitalele sunt pregătite pentru a trata sau carantina persoanele care pot fi infectate.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.