Trei jucători din prima echipă din Leicester City s-au autolizolat după ce au prezentat simptome de coronavirus și „au fost ținuți departe de restul echipei”, a spus managerul Brendan Rodgers.
Image: © REUTERS

Trei jucători din prima echipă din Leicester City s-au autolizolat după ce au prezentat simptome de coronavirus și „au fost ținuți departe de restul echipei”, a spus managerul Brendan Rodgers.

Rodgers nu a specificat care jucători au fost carantinați, dar a adăugat că clubul a „urmat procedurile”.

Vulpile urmează să joace Watford pe Vicarage Road în Premier League sâmbătă, la 12:30 GMT.

„Am avut câțiva jucători care au prezentat simptome și semne”, a spus Rodgers.

„Ar fi păcat [dacă jocul Watford ar fi amânat], dar sănătatea publicului este cea mai importantă din toate acestea.”

Întrebat dacă jocul se poate juca în spatele ușilor închise, Rodgers a spus: „Jocul este în legătură cu jucătorii și fanii și dacă ai unul dintre cei care nu sunt acolo, evident că nu este același lucru.”

Ulterior, Leicester a lansat o declarație spunând: „În ultimele zile, toți cei trei jucători s-au prezentat cu boli extrem de ușoare și au fost sfătuiți de personalul medical al clubului, în concordanță cu îndrumările actuale ale guvernului.

„Cei trei jucători au fost ulterior sfătuiți de NHS 111 că simptomele lor sunt în concordanță cu boala sezonieră comună și că o perioadă de șapte zile de auto-izolare a fost adecvată ca o precauție. Nu a existat nicio recomandare ca testele suplimentare să fie necesare. Clubul este în contact regulat cu jucătorii relevanți, ale căror simptome rămân ușoare și autocontabile „.

 

Guvernul Regatului Unit este de așteptat să anunțe joi că își va intensifica răspunsul la pandemie.

Se anticipează că Marea Britanie va trece la tactici menite să întârzie răspândirea acesteia, mai degrabă decât să o conțină, când se va întruni comitetul de urgență al guvernului.

Întârzierea este faza în care vor fi luate în considerare măsurile de „distanțare socială” – care ar putea include restricții la adunările publice deasupra unui anumit număr de persoane, deși în acest stadiu nu se crede probabil.

Sursa: bbc.com


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.