Virusul, care nu are tratament și se poate răspândi prin aer, creează panică din cauza numărului de necunoscute, la acest moment încă nefiind clar cât de periculos este și cât de ușor se răspândește.
Image: © Getty Images

Bilanțul morților în cazul coronavirus a ajuns la 1669, iar peste 70.000 de oameni sunt infectați la nivel global. Două cazuri de infectare cu noul coronavirus chinez au fost confirmate în Franța, fiind primele de acest tip din Europa.

10.000 de persoane si-au revenit in urma infectarii cu Coronavirus

Vezi harta corona virus UPDATATA frecvent !! click aici

Începând de luni, agențiile chineze de turism nu vor mai putea vinde rezervări de hoteluri.

Moscova este în discuții cu autoritățile chineze pentru scoaterea cetățenilor ruși din Wuhan. Franța are și ea în plan evacuarea cetățenilor săi, pe care vrea să-i ducă în Changsha, provincia Hunan.

Coronavirusul pare să fi plecat dintr-o piață din Wuhan în care se vindea, ilegal, și carne de animale sălbatice.

Wuhan Virus

Virusul, care nu are tratament și se poate răspândi prin aer, creează panică din cauza numărului de necunoscute, la acest moment încă nefiind clar cât de periculos este și cât de ușor se răspândește. Printre simptome se numără febra, dificultățile de respirație și tusea. Trei echipe de cercetători vor începe dezvoltarea de potențiale vaccinuri, intenția fiind de a avea unul până în luna iunie.

În ultimele 24 de ore, doar în Hubei, aproape 15.000 de persoane au fost mutate în coloana infectată. Acest lucru ar fi trimis unde de șoc în întreaga lume, dar, de fapt, dacă luăm în considerare cazurile de miercuri prin vechea definiție, rata ar putea însemna o altă zi de declin: o imagine complet diferită.

Așa că acum ne zgârie din cap: începem să privim din nou modelul de joi înainte? Acest lucru a lăsat, de asemenea, mulți să se întrebe care trebuie să fi fost rata reală de deces în ultimele săptămâni și măsura în care ar trebui să tratăm cu seriozitate cifrele generale.

Wuhan


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.