Peste 98 de milioane de americani au votat deja, iar așteptările privind prezența la vot au fost deja depășite, în ciuda pandemiei de coronavirus
Image: © GettyImages

Alegerile prezidențiale americane din 2020 au început astăzi, 3 noiembrie. Peste 98 de milioane de americani au votat deja, iar așteptările privind prezența la vot au fost deja depășite, în ciuda pandemiei de coronavirus. Prezența finală ar putea fi de peste 160 de milioane, o creștere de peste 20% față de 2016 (luând în considerare doar votanții care au optat pentru unul dintre cei doi candidați importanți, republican sau democrat.

Melania Trump, fără mască la vot

UPDATE: Prima doamnă a SUA, Melania Trump, a votat la alegerile prezidențiale în Palm Beach, Florida. Soția președintelui american nu a purtat mască, deși în districtul în care a votat masca de protecție e obligatorie.

Prima doamnă, care a fost infectată luna trecută cu COVID-19, le-a spus jurnaliștilor că se simte „minunat”. Era înconjurată de agenți ai Serviciului secrete, de asistenți și de supervizorul alegerilor din district, Wendy Sartory Link, care purtau toți măști.

Trump: Pentru mine e foarte greu să pierd

UPDATE: Donald Trump și-a vizitat staff-ul de campanie, în Virginia. A vrut să le mulțumească celor care au muncit pentru el în campania electorală de peste un an. A făcut și declarații președintele american, vesel și optimist, spunând că a avut niște mitinguri electorale cum nu au mai fost. „Nimeni nu a mai văzut așa o mulțime de oameni”, a spus el.

Întrebat dacă și-a pregătit discursul de acceptare a înfrângerii, Trump nu a exclus varianta că va pierde alegerile:

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.