Cum vor arăta vacanțele până la descoperirea unui vaccin pentru COVID-19

duminică, mai 3rd, 2020
Însoțitorii de zbor vor purta cel mai probabil măști. Acest lucru este posibil să se întâmple și în cazul pasagerilor, deoarece tot mai multe țări recomandă utilizarea măștilor sanitare.
Image: © GettyImages

Șezlonguri separate cu panouri din plexiglas. Teste și dezinfectare înainte de zbor. Pot părea extreme, dar sunt măsuri reale pe care companii din industria turistică le iau în considerare pentru ca turiștii să se simtă în siguranță și în lumea post-carantină.

Coronavirus

Este prea devreme pentru a spune când s-ar putea relua călătoriile internaționale. Argentina, de exemplu, a prelungit interdicțiile de zbor până în septembrie, iar un ministru britanic a spus că nu se va gândi pentru ceva timp la vacanță.

Dar cum vor arăta călătoriile internaționale atunci când vor putea fi reluate? Iată ce ne-am putea aștepta, potrivit BBC:

La aeroport

Multe aeroporturi au introdus deja măsuri pentru a veni în întâmpinarea celor care sunt nevoiți să călătorească și în această perioadă. Acestea includ distanțarea de 1-2 metri în orice moment între persoane, cu excepția celor care locuiesc împreună, distribuirea de dezinfectanți pentru mâini și încercarea de a răspândi uniform pasagerii pe terminale.

În SUA, Administrația Securității Transporturilor (TSA) spune că pasagerii ar trebui să se spele pe mâini timp de 20 de secunde înainte și după ce trec de procedurile de securitate.

Aeroportul Internațional din Hong Kong testează un dispozitiv care dezinfectează tot corpul. Acesta, spune aeroportul, poate igieniza utilizatorii în 40 de secunde, folosind spray-uri care omoară bacteriile și virusurile de pe piele și îmbrăcăminte.

Aeroportul testează, de asemenea, roboți autonomi care distrug microbii cu lumină ultravioletă.

Aeroportul din Dubai oferă pasagerilor teste rapide pentru COVID-19, cu rezultate în decurs de 10 minute.

În avion

Însoțitorii de zbor vor purta cel mai probabil măști. Acest lucru este posibil să se întâmple și în cazul pasagerilor, deoarece tot mai multe țări recomandă utilizarea măștilor sanitare.

Majoritatea companiilor aeriene importante vor intensifica procedurile de dezinfectare și igienizare, inclusiv scaunele, tava pentru masă și centura de siguranță.

Unele companii merg chiar mai departe. Însoțitorii de zbor ai Korean Air poartă echipament complet de protecție.

 

Sursa:digi24.ro

 


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.