De la Cluj Napoca !!! Impartasanie cu aceeasi lingurita

duminică, martie 22nd, 2020
Sunteti groaznici, ma! Posibil ca unii dintre voi sa fi devenit azi bombe chimice care sa ii omoare pe batranii de langa voi.

In plina epidemie, călugării și preoții de la Catedrala Mitropolitană din Cluj s-au gandit ca ar fi bine sa cheme niste enoriasi si sa ii impartaseasca. Daca nu i-a lovit coronavirusul pentru ca au stat toti la gramada, au folosit si aceeasi lingurita. Sa fie treaba serioasa!

Inconstienta la CLUJ

Voi nu sunteti normali, ma! Nu aveti toate tiglele pe cas. Nici popii astia, dar nici voi, clujenii care participati la sinuciderea asta in masa.

Sunteti groaznici, ma! Posibil ca unii dintre voi sa fi devenit azi bombe chimice care sa ii omoare pe batranii de langa voi. Vedeti, domnilor din consiliul de criza, ce inseamna sa dati “recomandari” si nu obligativitati cu pedepse imediate? Vedeti ce inseamna sa va preocupe mai mult scorul electoral, domnu’ Orban? Acum trebuia sa avem o lege clara care i-ar fi bagat la inchisoare pe loc oamenii care ies asa. Nu? Sau mai stati putin, sa explodeze tot ca la italieni?

Cei de la Cluj 24 au filmat asta:


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.