Dezastru in vamile din vestul tarii, cozi uriase !!

duminică, mai 17th, 2020
Am făcut o analiză cu reprezentanții Ministerului de Interne, DSU și cu toate celelalte entități implicate și am dispus o serie de măsuri pentru fluidizarea traficului la graniță.

Ludovic Orban a vorbit despre situația de la vămile din vestul țării unde s-au format cozi uriașe și mulți români au așteptat chiar și 12 ore până să intre în România. „Pur și simplu a fost un val de veniri în țară, cel mai probabil determinat de decizia CNSU de a păstra carantina intituționalizată numai la cerere și instituirea obligativității izolării la domiciliu”, a spus premierul. „Am dispus toate măsurile care se impun pentru fluidizarea traficului”, a adăugat Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Am făcut o analiză cu reprezentanții Ministerului de Interne, DSU și cu toate celelalte entități implicate și am dispus o serie de măsuri pentru fluidizarea traficului la graniță.

Față de ritmul normal de intrări, care unul de aproximativ 3.000 de persoane pe zi, pur și simplu a fost un val de veniri în țară. Acest val a fost cel mai probabil determinat de decizia CNSU de a păstra carantina intituționalizată numai la cerere și instituirea obligativității izolării la domiciliu a celor care vin din străinătate și pur și simplu a fost un val.

Am dispus toate măsurile care se impun – direcționarea fluxurilor de oameni către toate intrările în țară, creșterea numărului de posturi la care se operează datele la intrarea în țară, asigurarea măsurilor pentru a se menține distanțarea fizică.

 

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.