Donald Trump a transmis un mesaj video pe Twitter, din spital.

duminică, octombrie 4th, 2020
Mesajul vine la câteva ore după ce medicii săi au ținut prima conferință de presă în care anunțau că președintele, diagonisticat cu COVID, se simte bine și face progrese.
Image: © GettyImages

Președintele Donald Trump a transmis sâmbătă seara pe Twitter un mesaj video înregistrat în biroul pe care îl are amenajat în spitalul Walter Reed unde este internat. Mesajul vine la câteva ore după ce medicii săi au ținut prima conferință de presă în care anunțau că președintele, diagonisticat cu COVID, se simte bine și face progrese. Totuși, conferința de presă a medicilor a lăsat unele semne de întrebare în privința stării președintelui și imediat în media au început să circule informații pe surse că președintele a avut nevoie de oxigen, cel puțin vineri, și că următoarele 48 de ore sunt critice. 

ACTUALIZARE 2:00 Sâmbătă seara, Donald Trump a transmis pe Twitter un mesaj video înregistrat la spital, în care multumește din nou medicilor după ce în urmă cu circa cinci ore o făcuse și în scris, tot pe Twitter. În înregistrarea video, președintele apare cu sacou și fără cravată și pare într-adevăr într-o stare mult mai bună decât cu o zi înainte când plecase de la Casa Albă spre spital și când, de asemenea, a transmis un mesaj video înregistrat pe Twitter. Mesajul este mai lung de data aceasta, Donald Trump spune că se simte „mult mai bine”, deși și în urmă cu o zi președintele dădea asigurări că se simte bine. Vocea îi sună însă mult mai bine decât cu o zi înainte.

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.