Dosar penal pentru femeia din Hunedoara care nu a respectat izolarea

vineri, martie 13th, 2020

Dosar penal la Hunedoara pentru Coronavirus

 

„A fost deschis un dosar penal in rem pentru infracţiunea prevăzută de articolul 352, alineatul 1, Cod Penal. Poliţia Petroşani va face cercetări, în acest caz, sub supravegherea procurorului de caz”, a declarat joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, procurorul Darius Roman.

Potrivit acestuia, articolul în baza căruia a fost deschisă ancheta face referire la „zădărnicirea combaterii bolilor”. Deocamdată, audierile în acest caz nu au început.

Femeia de 26 de ani, din Valea Jiului, a fost depistată pozitiv la testul pentru coronavirusul COVID-19, ea fiind internată marţi noaptea la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

Pacienta fusese amendată, pe 6 martie, cu 10.000 de lei de către DSP Hunedoara pentru că nu a respectat regimul de autoizolare la domiciliu, deşi i se comunicase că trebuie să rămână acasă după ce s-a întors din Italia, pe 1 martie.

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.