Două noi focare de Covid-19 confirmate în Iași. Câte persoane sunt infectate

sâmbătă, august 29th, 2020
Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au informat, vineri, că au fost confirmate în judeţ două noi focare de infectare cu noul coronavirus - în municipiul reşedinţă şi în oraşul Hârlău.
Image: © GettyImages

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au informat, vineri, că au fost confirmate în judeţ două noi focare de infectare cu noul coronavirus – în municipiul reşedinţă şi în oraşul Hârlău.

Potrivit sursei citate, la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihici Hârlău sunt cinci persoane cu Covid-19. Dintre acestea, trei sunt beneficiari şi doi sunt angajaţi ai instituţiei.

Coronavirus

Până acum s-a dispus izolarea celor trei beneficiari infectaţi şi evaluarea şi internarea angajaţilor bolnavi simptomatici. De asemenea, se efectuează monitorizarea zilnică a stării de sănătate a întregului efectiv de către medic infecţionist, aprovizionarea constantă cu echipament de protecţie şi dezinfectante, iar în toate spaţiile se efectuează săptămânal curăţenia generală şi dezinfecţia.

Un alt focar de Covid-19 a fost descoperit la un dispensar din cartierul Dacia, trei salariaţi fiind confirmaţi pozitiv.

Sursa: Agerpres


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.