Trei meciuri din Serie A au fost amânate din cauza epidemiei de coronavirus. Premierul Giuseppe Conte a anunțat că jocurile Inter - Sampdoria, Hellas Verona - Cagliari și Atalanta - Sassuolo, toate programate sâmbătă, vor fi reprogramate.
Image: © Getty Images

Trei meciuri din Serie A au fost amânate din cauza epidemiei de coronavirus. Premierul Giuseppe Conte a anunțat că jocurile Inter – Sampdoria, Hellas Verona – Cagliari și Atalanta – Sassuolo, toate programate sâmbătă, vor fi reprogramate.

Coronavirus

Cele trei jocuri ar fi trebuit să aibă loc în regiunile Veneto și Lombardia, două regiuni unde s-au înregistrat numeroase cazuri de infectare cu coronavirus. Până în acest moment, în Italia au murit doi oameni din cauza virusului apărut la Wuhan. În România nu a fost raportat niciun caz până acum.

Coronavirus lovește fotbalul din Italia. 88 de meciuri amânate

Pentru a nu risca nimic, Comitetul Regional al Ligii din Lombardia a decis amânarea mai multor meciuri. Dacă inițial era vorba despre 42 de partide, între timp numărul acestora a ajuns la 88 din cele 502 programate în total. Rămâne ca forul să anunțe ulterior datele când acestea se vor juca. Până în acest moment, numai trei jocuri din Serie A se află pe lista partidelor amânate.
Totodată, școlile și liceele au fost închise, iar toate evenimentele publice au fost anulate.

Decizie fără precedent în F1. Marele Premiu al Chinei a fost amânat?

Marele Premiu de Formula 1 al Chinei nu va mai avea loc anul acesta pe 19 aprilie, din cauza focarului de coronavirus.

Oficialii competiţiei au anunţat că nu vor mai organiza la data programată evenimentul de la Shanghai, care urma să fie a patra cursă a sezonului 2020. Conform The Times, „discuţiile continuă pentru a se stabili dacă cursa va fi amânată sau anulată complet”.

Ce este coronavirus?

Coronavirusurile sunt familii de virusuri care provoacă boli respiratorii, de la simple răceli până la pneumonii. Cel izbucnit luna trecută în China a declanșat o epidemie în țara asiatică.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.