După aproape două luni de carantină, Europa începe să revină la viaţă. Se redeschid magazine iar milioane de angajaţi s-au întors sau se pot întoarce la muncă în perioada următoare.
Image: © Getty Images

După aproape două luni de carantină, Europa începe să revină la viaţă. Se redeschid magazine iar milioane de angajaţi s-au întors sau se pot întoarce la muncă în perioada următoare. În anumite state întâlnirile între oameni sunt permise iar terasele se redeschid, relatează BBC, citat de Mediafax.

Germania – Se reia campionatul de fotbal şi s-au redeschis magazinele

La nivel federal, Germania a început să relaxeze măsurile de carantină de pe 20 aprilie, dar acum toate magazinele au permisiunea de a redeschide, cu respectarea măsurilor de igienă şi distanţare socială. Şcolile au fost parţial redeschise pentru elevii din ciclul primar şi pentru cei care au programate examene anul acesta. Ceilalţi elevi îşi vor relua cursurile treptat, în perioada următoare.

Germanii se pot reîntâlni în grup, cu prietenii, dar, deocamdată, doar două familii se pot vizita reciproc.

De sâmbătă, 16 mai, revine şi fotbalul în Germania. Reîncepe Bundesliga, dar, pentru moment, fără spectatori.

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.