Focar de coronavirus cu peste o sută de bolnavi într-un centru social din Urlaţi

duminică, noiembrie 8th, 2020
Un nou focar a fost identificat şi la centrul medico-social din Urlaţi, unde 102 persoane dintr-un efectiv de 216 au fost depistate, în urma verificărilor periodice, cu SARS-CoV-2.
Image: © GettyImages

O sută de persoane internate într-un centru medico-social pentru persoane cu handicap situat în oraşul prahovean Urlaţi au fost diagnosticate cu boala provocată de noul coronavirus, autorităţile din judeţ aşteptând rezultatele testelor pentru COVID-19 şi pentru alte persoane internate în centru, transmite News.ro

„Un nou focar a fost identificat şi la centrul medico-social din Urlaţi, unde 102 persoane dintr-un efectiv de 216 au fost depistate, în urma verificărilor periodice, cu SARS-CoV-2. Dintre cei confirmaţi, 101 sunt beneficiari, iar unul este din rândul angajaţilor. Mai sunt probe în lucru, conform informaţiilor DSP Prahova. Beneficiarii sunt izolaţi în centru sub supravegherea unui medic de familie”, informează, duminică după amiază, Prefectura Prahova.

Un al doilea focar de COVID-19 a fost identificat în ultimele 24 de ore la un laborator al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde trei cadre medicale au fost confirmate cu noul coronavirus. Toţi cei trei salariaţi ai unităţii medicale sunt izolaţi la domiciliu, iar în zona unde funcţionează laboratorul a fost făcută dezinfecţia spaţiilor.

Sursa: g4media.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.