Focar de COVID-19, depistat la un cămin privat de bătrâni din Prahova.

vineri, august 21st, 2020
Un nou focar de COVID-19 a fost depistat la un cămin privat de bătrâni din județul Prahova, a informat Prefectura Prahova, conform Agerpres. În județ, numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu coronavirus este de 328, dintre care 297 sunt ocupate, iar toate cele 28 de locuri la ATI destinate celor testați pozitiv pentru noul coronavirus sunt ocupate.
Image: © GettyImages

Un nou focar de COVID-19 a fost depistat la un cămin privat de bătrâni din județul Prahova, a informat Prefectura Prahova, conform Agerpres. În județ, numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu coronavirus este de 328, dintre care 297 sunt ocupate, iar toate cele 28 de locuri la ATI destinate celor testați pozitiv pentru noul coronavirus sunt ocupate.

Potrivit sursei citate, 15 beneficiari dintr-un efectiv de 75 au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus. În urma depistării acestor cazuri, s-a dispus testarea tuturor beneficiarilor şi dezinfecţia spaţiului.

În prezent, sunt active în judeţ 12 focare de COVID-19: cinci la agenţi economici, două la instituţii publice – Trezoreria Ploieşti şi Primăria Blejoi, unul la o subunitate a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, trei centre de îngrijire persoane adulte (2 dintre ele private) şi unul la un centru de plasament.

Deoarece în prezent toate locurile la ATI din județ sunt ocupate, pentru urgențe se vor cere transferuri.

Sursa:digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.