Fuga din fata CORONAVIRUS „dezertările” celor de la Juventus

miercuri, martie 25th, 2020
Lukaku, Young, Moses, Eriksen şi Godin au putut pleca şi ei din Italia spre Belgia, Anglia sau Uruguay. Marţi, Brozovic şi Handanovic au trecut şi ei graniţa.

7 străini de la Inter au părăsit Italia în ultimele două zile

Lukaku, Young, Moses, Eriksen şi Godin au putut pleca şi ei din Italia spre Belgia, Anglia sau Uruguay. Marţi, Brozovic şi Handanovic au trecut şi ei graniţa.

Fotbaliştii au trecut printr-o perioadă de izolare de două săptămâni la casele închiriate în Italia sau la cantonamentul Appiano Gentile pentru a fi siguri că nu sunt contaminaţi, scrie Corrierre Dello Sport.

Dezertarea celor de la Juventus

Ziarele italiene de sport au pe prima pagină despre jucătorii care au fugit din ţară de teama coronavirusului. Cristiano Ronaldo este şi el acasă, în Madeira, acolo unde a plecat iniţial pentru a-şi vedea mama care suferise un atac cerebral.

„Fugind de virus”, au titrat jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport. „Exod la Juventus. Higuain, testat negativ, a plecat în Argentina cu un avion privat. S-a terminat carantina. Pjanic şi Khedira au plecat şi ei de la Torino pentru a merge acasă, cu permisiunea clubului.”, au mai scris ei.

„Higuain deschide evadarea de la Juventus!”, notează Corriere dello Sport. „Pipita a părăsit carantina după doar 8 zile şi a plecat în Argentina cu ok-ul clubului. Testul făcut a ieşit negativ. Ulterior, Pjanic şi Khedira au plecat şi ei imediat la familiile lor.”, mai scriu jurnaliştii italieni.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.