Gigi Becali în ziua în care România a intrat în scenariul 4

marți, martie 31st, 2020
Gigi Becali a dezvăluit, în direct la Digi Sport, că a cumpărat teste, care se vor face la clinica sa privată.
Image: © Gigi Becali, finanțator FCSB / Foto: Sport Pictures

Coronavirus | România, în scenariul 4. Becali: „Clinica mea face teste”

Gigi Becali a dezvăluit, în direct la Digi Sport, că a cumpărat teste, care se vor face la clinica sa privată. Finanţatorul celor de la FCSB spune că jucătorii vor intra în carantină la baza sportivă din Berceni.

„Clinica mea face teste de coronavirus, am luat și 2.000 de teste. În funcție de ce va hotărî UEFA, vedem perioada optimă când să începem pregătirea. Le facem testele (n.r. jucătorilor) și intră în carantină la baza sportivă, că noi avem acolo toate condițiile.”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club.

România a depăşit luni seara pragul de 2.000 de cazuri confirmate de coronavirus, motiv pentru care se intră în scenariul 4. Luni, 30 martie, la ora 20:00 erau 2.109 cazuri confirmate și 65 de decese.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat în MAI Raed Arafat, a anunţat că au fost confirmate peste 2.100 de cazuri pozitive cu COVID-19, dintre acestea 593 fiind în Suceava.

În context, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat emiterea Ordonanţei Militare nr. 6 prin care s-a decis carantinarea municipiului Suceava şi a unei zone limitrofe formate din opt comune, dar şi stabilirea unei zone de protecţie asupra unor unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Suceava.

Luni seara, Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că s-a mai confirmat infecţia cu noul coronavirus pentru încă 13 cazuri, toate aceste persoane murind în ultima săptămână. Astfel, numărul celor care au decedat din această cauză a ajuns la 65.

Sursa:digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.