Google a făcut apelul să întârzie ușor lansarea site-ului său informațional pentru coronavirus către „la sfârșitul acestei săptămâni”.

Google a făcut apelul să întârzie ușor lansarea site-ului său informațional pentru coronavirus către „la sfârșitul acestei săptămâni”.

Site-ul, pe care gigantul de căutare nu-l plănuise să-l facă până săptămâna trecută, a fost în centrul unei vârtejuri de conținut între președintele Donald Trump, Google și presa, de când președintele a spus pentru prima dată un site unde oamenii ar putea verifica simptomele, aranjați un test și obținerea rezultatelor testelor provenea de la Google, dar se referea de fapt la un site mult mai limitat de la compania sora Google Verily.

Acum, un purtător de cuvânt Google spune The Verge, compania dorește să mai dureze puțin timp pentru a completa caracteristicile acestui nou site informațional. Este, de asemenea, adevărat că s-au întâmplat atât de multe lucruri în ultimele 24 de ore, încât Google a dorit să se asigure că deține informații actualizate despre lucruri precum apelurile recente la adăpost.

Pare totuși puțin probabil ca site-ul Google să fie la curent cu funcțiile de ecranizare naționale cuprinzătoare, pe care le-a promis Casa Albă. Mai devreme astăzi, Vanity Fair a raportat că Jared Kushner a exprimate prea mult ceea ce Google va livra când a descris site-ul președintelui Trump săptămâna trecută.

 

Google spune că intenția sa este de a face acest site informațional disponibil la nivel național și va începe cu engleza americană, deși spaniola va urma ca și o lansare mai internațională. Google spune că intenția sa este de a extrage informații de la OMS și CDC. În prezent, are o simplă carte de informații în partea de sus a unor căutări coronavirus și s-a alăturat altor companii mari de tehnologie, în promisiunea de a „combate în comun” dezinformarea.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.