Ministrul grec al sănătății a anunțat, marți, că Grecia va primi doze ale vaccinului anti-COVID-19 dezvoltat de Universitatea Oxford și AstraZeneca începând cu luna decembrie a acestui an, relatează Agerpres.
Image: © GettyImages

Ministrul grec al sănătății a anunțat, marți, că Grecia va primi doze ale vaccinului anti-COVID-19 dezvoltat de Universitatea Oxford și AstraZeneca începând cu luna decembrie a acestui an, relatează Agerpres.

Conform unui interviu acordat unei televiziuni locale, ministrul Kikilias a spus că va primi vaccinul în mai multe tranșe între decembrie 2020 și ianuarie-iunie 2021, dacă acesta va trece de a patra fază a testelor clinice. El a spus că se așteaptă ca această parte a testelor să fie finalizată în luna noiembrie.

„Vom începe cu 700.000 de doze în decembrie, care vor fi o doză simplă sau dublă, iar totalul se va ridica la 3 milioane de doze”, a subliniat el.

Guvernul grec a reînnoit obligaţia de a purta mască în spațiile publice atât pentru angajaţi cât şi pentru clienţi şi a reintrodus ture prin rotaţie pentru a decongestiona transportul public. Funcţionarii care fac parte din grupurile de risc vor putea lucra de la distanţă până la 31 august.

Sursa:digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.