Grupul de Comunicare Strategică: Primul caz de coronavirus în penitenciar

luni, martie 23rd, 2020
Grupul de Comunicare Strategică: Primul caz de coronavirus în penitenciar

În 11 martie, deținutul a fost transportat de la Poliția Capitalei la Penitenciarul-Spital București-Jilava pentru probleme medicale.

La testarea realizată la acea dată privind o posibilă infectare cu coronavirus, rezultatul a fost negativ.

La testarea de luni, 13 martie, însă el a fost diagnosticat pozitiv.

Coronavirus Romania

Deținutul a fost izolat încă de la momentul încarcerării, potrivit sursei citate.

Până în 23 martie, în România au fost confirmate 576 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre acestea, 73 au fost declarate vindecate și externate (51 la Timișoara, 17 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași).

4 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Craiova Iași și Suceava, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 143 de noi cazuri de îmbolnăvire.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.