Iată ce trebuie să știți despre criza coronavirusului din Italia

joi, martie 26th, 2020
Lumea urmărește îndeaproape semnele de spânzurare din Italia, iar factorii de decizie din întreaga lume care au stabilit dacă pun în aplicare măsuri de carantină caută dovezi că a funcționat în Italia.

Iată cea mai recentă actualizare a situației actuale a coronavirusului din Italia și a modului în care măsurile luate de guvernul italian vă pot afecta.

 

Care este situația din Italia?

Rata de infecție cu coronavirus din Italia a încetinit pentru a patra zi succesivă miercuri, 25 martie, iar numărul total de decese a scăzut, deși a rămas ridicat la 683.

Acest lucru a adus numărul total de decedați la 7.503, conform celor mai recente date de la Departamentul de Protecție Civilă din Italia.

Creșterea generală a deceselor zilnice în cazurile confirmate de COVID-19 a încetinit până la 10 la sută, iar rata zilnică de infecție a scăzut la un nivel record de 7,5%.

Directorul adjunct al Organizației Mondiale a Sănătății, Ranieri Guerra, a părut încurajat.

„Incetinirea ritmului de crestere (infectii) este extrem de pozitiva”, a declarat el pentru postul de radio al Capitalei.

Lumea urmărește îndeaproape semnele de spânzurare din Italia, iar factorii de decizie din întreaga lume care au stabilit dacă pun în aplicare măsuri de carantină caută dovezi că a funcționat în Italia.

„Următoarele 3-5 zile sunt esențiale pentru a vedea dacă măsurile de blocare ale Italiei au un impact și dacă SUA vor diverge sau vor urma traiectoria italiană”, a scris marți banca de investiții Morgan Stanley.

„Cu toate acestea, remarcăm că numărul mortalităților a încetinit de la o creștere exponențială de la începerea blocării”, a spus banca.

Au existat speranțe mari după ce numărul de decese a scăzut timp de două zile consecutive duminică și luni.

Dar numărul zilnic de marți a fost cel de-al doilea cel mai mare înregistrat în Italia de la începutul crizei.

Și, în timp ce infecțiile par să se vindece în zonele cele mai grav lovite la începutul focarului, au existat încă semne îngrijorătoare în regiunile sudice și centrale, cum ar fi Campania din jurul Napoli
și Lazio în jurul Romei.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.