In acest moment avem 48 de cazuri confirmate cu coronavirus in Romania

joi, martie 12th, 2020
Este vorba despre o femeie din București care are legătră cu pacientului 17, care a fost internat pe 5 martie la Spitalul Dimitrie Gerota
Image: © Getty Images

Este vorba despre o femeie din București care are legătră cu pacientului 17, care a fost internat pe 5 martie la Spitalul Dimitrie Gerota, fiind depistat pozitiv în timp ce se afla acolo.

Grupul de Comunicare Strategică a precizat: Cazul 48 este o femeie de 20 de ani, din București. Ea este este contact direct cu prietenul șoferului pacientului internat la Spitalul Dimitrie Gerota.

Este vorba despre fostul ofițer în rezervă de la MAI și angajat al ADP sector 4, care nu a spus în primă fază că a fost în Israel. Pe numele său a fost deschis miercuri un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.