În Wuhan: Viața de zi cu zi în zona de carantină a coronavirusului din China

luni, ianuarie 27th, 2020
Ministrul Chinei pentru sănătate a avertizat, de asemenea, că virusul este „din ce în ce mai puternic”. 81 de persoane au murit acum și peste 3.000 sunt infectate

Ben Kavanagh lucrează ca profesor în Wuhan – orașul aflat în carantină, deoarece coronavirusul mortal continuă să se răspândească în China.

Ne-a spus că intenționează să se aventureze afară din casa sa pentru a cumpăra alimente și consumabile esențiale înainte de a fi blocat în apartamentul său pentru toată perioada de închidere.

Și-a luat telefonul pentru a filma totul pentru noi.

Ministrul Chinei pentru sănătate a avertizat, de asemenea, că virusul este „din ce în ce mai puternic”. 81 de persoane au murit acum și peste 3.000 sunt infectate – mulți dintre cei infectați încă nu prezintă simptome.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.