În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.346 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.
Image: © GettyImages

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.346 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Astfel, până pe data 20 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 74.963 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

34.196 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi 8.820 pacienţi asimptomatici au fost externaţi la 10 zile după depistare.

Județele cu cele mai puține și cele mai multe cazuri

Cele mai puţine cazuri de infectare:

  • Vrancea 2 cazuri
  • Botoşani – 7 cazuri

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.